Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug

Bereikbaarheid tijdens heraanleg ‘t Zand

Door de heraanleg van ’t Zand is het Concertgebouw momenteel moeilijker bereikbaar dan anders. De hoofdingang van het Concertgebouw blijft toegankelijk. Er is een tijdelijke weg door de werfzone voorzien. 

Komt u met de bus op 18.02?

Er rijden geen bussen in de binnenstad van 20u00 tot 23u30. De algemene op- en afstaphalte is 't Zand en alle haltes op de Ring tijdens de duur van het evenement.
U kan De Lijn steeds contacteren op het nummer: 070 220 200.

Komt u met de wagen?

U kan uw wagen in de parking onder ’t Zand parkeren (kies bij voorkeur verdieping -2 of -4, dan zit u meteen aan de juiste kant van de parking). Via uitgang A komt u rechtstreeks uit aan de hoofdingang van het Concertgebouw. Wie de lift wenst te gebruiken, moet zijn toevlucht nemen tot uitgang B.

Komt u met het openbaar vervoer?

U bereikt het Concertgebouw via de tijdelijke ingang aan de zijkant van het gebouw ter hoogte van de bushaltes van De Lijn op 22 en 25 februari.

Komt u met de fiets?

U kan het Concertgebouw bereiken via de tijdelijke weg door de werfzone en uw fietsen stallen bij de nadars aan In&Uit Brugge.

We houden u op de hoogte van de verdere evoluties van de werken.